Loader

Што е AmarillasInternet?

AmarillasInternet е еден од водечките компании во маркетингот на огласи на интернет директориуми во областа Yellow Pages. Ние работиме во 35 јазици, а повеќе од 170 земји, со канцеларии и бизнис агенти во сите континенти.

За да дознаете повеќе за нас, посетете ја страницата се прилагоди на клиент кој сте поканети на програмата, или оди на www. amarillasinternet.com и посетете ги следниве линкови:


Star Network Program

На програмата

Star Network Program програма нуди на корисниците (Dataclickers), шанса да заработат пари, како дел од брз, динамичен и едноставен систем.

На Star Network Program програма е комплетно бесплатно!

Како тоа функционира?

Вие ќе добиете провизија за секој Dataclick што правите.

Ова е само почеток! Како Dataclicker, можете, исто така, може да покани новодојденците и да заработи екстра провизија за секој Dataclick прават.

Започнете свој бизнис, каде и да сте. Покани неограничен број на луѓе да се приклучат на вашата "Dataclickers" мрежа, и да заработи пари за да инвестираат помалку од четири минути на ден!

Пријавете се во моментов на кориснички страна на лицето кое ви се поканети на програма и почнат да прават пари сега!


Сите наши искуства, во вашата услуга.

Зголемете ја вашата шанси, управување со вашиот распоред и зајакнување на вашиот бизнис.

Направете пари со гледање на реклами

Регистрирајте се бесплатно и да добијат Стандард "1 ѕвезда" членство , и да почне правење пари за секој Dataclick вие или вашиот директни линкови се направи. За повеќе информации, симнете нашиот Досие <. / Strong >

Добивање поголема корист

Dataclick нуди "сеопфатен" систем, така што може да се добие поголема полза. На високото вашето членство е, толку повеќе "Препораки" можете да ги додадете во вашиот тим. За повеќе информации, симнете нашиот Досие.

Повикај нови членови

Вие ќе добиете прилагодено страница да се поканат неограничен број на луѓе да бидат дел од вашиот тим на "линкови". Можете да почнат да прават пари и пристап до нашите u$d 30, u$d 60 бонуси, во зависност од вашиот тип на членство! За повеќе информации, симнете нашиот Досие.

Множете се вашите приходи

Зголемете ја вашата приходи со нашите различни нивоа на членство: со вашите Премиум "3 ѕвезди" членство, можете да заработите пари со Dataclicks на вашиот првите 3 нивоа; со Премиум "5 ѕвезди" членство, ќе добиете приходи за Dataclicks на вашиот првите 5 нивоа; и со Премиум "10 ѕвезда " членство, ќе добиете заработувачка на сите 10 нивоа. Во сите случаи, може да учествуваат во нашата Изведба бонус! За повеќе информации, преземете ја нашата документација.

Колку часа дневно би сакале да работите?

Откријте моќта на "моќ".

Ако поканите само 5 луѓе да учествуваат, бесплатно, и секој од нив ги повикува само 5 луѓе, ова е бројот на Dataclickers дека може да биде дел од вашиот тим. Ако секој од нив работи 4 минути дневно во вашиот бизнис, ќе добие 258 дневни часови ... и само се разгледува вашата прва 5 нивоа на длабочина. Замислете што може да се добие со правење на пари секој пат кога некој прави Dataclick на вашиот 10 нивоа. Ова е моќта на потпора, да го извлече максимумот од неа!

повеќе луѓе ќе поканам да земете учество, бесплатно, толку повеќе шанси ќе мора да се направи до мултинационални тим со стотици и стотици луѓе ...


Плаќање Доказ

Од 2008 AmarillasInternet го плати комисии за повеќе од $ У Д 80,000,0000 * на нашите филијали во целиот свет.

Од нашите почетоци, ние се одржува нашата совршеност стандарди, со секој крај на клиентите и континуирано подобрување на сите производи и услуги за сите наши приклучиле.

Нашата најголема поддршка е 40.000 платени приклучиле и над 400.000 бесплатни филијали кои се дел од нашето AmarillasInternet семејство.

* Вредност добиена од провизии примени од страна на нашите филијали од различни планови и реклама продажба.

Цени за рекламирање

Болт, креативни, визионер и Забава

Ние сакаме да се наградат Вашето учество!

Бидете дел од нашиот систем на натпревари, томболата и награди. Ќе може да учествува секој ден и да заработи од у 0,50 $ на U 100 во готово, заедно со многу други награди $, од само правење Dataclicks.

Реклама цени е лесно да се игра.

Само внесете број во нашата игра систем и да заработи до 100 U $ достапни веднаш на вашата сметка.

Секој Dataclick отвора посебна реклама потребен ви е да се претстави. Ќе имате многу шанси, и еднаш на времето, вие ќе дознаете дали сте победник!

награди, месечни томболата и многу повеќе.

Coming Soon

Регистрирај се на Facebook и да почне правење пари со The Star Network Program!

Регистрирајте се